Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt mot huset til T5PC-topp

Flere skudd mot bolig i Asker i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble i morges avfyrt en rekke skudd mot en bolig i Asker. Huset er eid av en mann som var blant toppene i The 5 Percent Community. Mannen er siktet for bedrageri og underslag etter skandalen rundt selskapet, skriver TV2 Nettavisen.

Mannen bor ikke i huset for tiden, og det var den kvinnelige leietakeren som oppdaget skuddskadene. Politiet har ikke vært i kontakt med T5PC-toppen.

- Vi har ikke gått inn med noe ekstra tiltak mot ham. Vi vet bare at han ikke bor på adressen for tiden, sier politioverbetjent Bjørn Vestli til TV2 Nettavisen.

Politiet fikk melding om skytingen like før klokka ni i morges. Det ble skutt mot husets dør og et vindu i stua, og i tillegg mot en bil, men ingen ble skadet. Saken etterforskes bredt og politiet etterlyser alle som kan ha vært vitne til skytingen.

Advokatkontoret Elden representerer mannen i T5PC-saken.

- Jeg kan bekrefte at vi bistår ham i T5PC-saken, men det er ikke opplyst noe som tyder på noen sammenheng mellom skytingen og T5PC-saken, sier advokat John Christian Elden til TV2 Nettavisen.

FREDELIG STRØK: Dette huset, som ligger i et rolig nabolag i Asker, ble beskutt i morges. Ingen ble skadet. Foto: Scanpix
FREDELIG STRØK: Dette huset, som ligger i et rolig nabolag i Asker, ble beskutt i morges. Ingen ble skadet. Foto: Scanpix Vis mer
ALVORLIG: Politiet tar skuddepisoden alvorlig.