Skjøt nabo i kneet - kom tilbake til åstedet

18-åring rømte, men pågrepet i Sinsenveien halvannen seinere.

 KOM TILBAKE:  18-åringen som er mistenkt for å ha skutt en nabo i kneet, ble pågrepet da han kom hjem igjen halvannen time etter at han stakk fra åstedet i Sinsenveien 72.  Foto: TRULS GRANDE, FIRSTFOTO.
KOM TILBAKE: 18-åringen som er mistenkt for å ha skutt en nabo i kneet, ble pågrepet da han kom hjem igjen halvannen time etter at han stakk fra åstedet i Sinsenveien 72. Foto: TRULS GRANDE, FIRSTFOTO.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Politiet pågrep i kveld en 18-åring som er mistenkt for å ha skutt en nabo i kneet i en leilighet i Sinsenveien 72 i Oslo.
- Det var også en tredje mann inne i leiligheten der en mann i 40-årene ble skutt. Han var ikke pågrepet ved 19.30-tiden, opplyser operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo poltidistrikt til Dagbladet.
 
Skuddofferet, som er kjørt til Aker sykehus i nabolaget, varslet selv klokka 17.42 om at han var blitt skutt og skadd.
Politi på stedet betegner ikke skuddskaden som alvorlig.

Mannen som trolig skjøt, bor i samme oppgang, og vitner har sett at han løp fra stedet.

Det var en mann i 40-årene som ble skutt i beinet og er brakt til sykehus.


Belastet nabolag

Politiet etterlyste like etter skytingen en eldre, mørk VW Golf som gjerningspersonene trolig har brukt til å komme seg unna med.


Den alvorlige episoden skjedde i et voldsbelastet nabolaget, med flere politiutrykninger etter skyting og knivbruk de siste månedene.

Vitner med kjennskap til offeret og den angivelige gjerningsmannen, opplyser til Dagbladet at skytingen trolig har sammenheng med et oppgjør om narkotikagjeld.

Det var også en episode  i går i leiligheten der skytingen skjedde - uten at politiet ble tilkalt da.

 SKADD:  En mann ble båret ut av en leilighet i Sinsenveien like etter klokka 18 i ettermiddag.  MMS-foto: HARALD S. KLUNGTVEIT.
SKADD: En mann ble båret ut av en leilighet i Sinsenveien like etter klokka 18 i ettermiddag. MMS-foto: HARALD S. KLUNGTVEIT. Vis mer