Skjøt og drepte kona

Ektemannen (40) skal ha drept kona (34) mens de fire barna var til stede. Gråtende ringte ektemannen til en nabo som løp over veien og hentet de sjokkerte barna, den yngste fem år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GJERDRUM (Dagbladet): Personer som kjenner familien og hendelsesforløpet på Gjerdrum i Akershus, forteller til Dagbladet om dramatikken som skjedde i et bolighus i det fredelige boligfeltet i Leirdalen:

- Eksakt klokka 21.00 ringte gjerningsmannen til en nabo. Han ba naboen komme for å ta hånd om barna. Vedkommende løp umiddelbart over. Gjerningsmannen var da rolig, men gråtende. Naboen tok med fire barn over i sitt eget hus, og holdt dem der til politiet kom. Alle barna ble seinere på kvelden tatt hånd om av familien, sier en som kjenner paret til Dagbladet.

I natt var det ikke tatt ut en formell siktelse mot den 40 år gamle mannen, men han vil sannsynligvis bli siktet for forsettlig drap.

- Han er mistenkt for å ha gjort dette, og vi etterforsker saken som drap. Men det er ikke tatt stilling til hvilken bestemmelse han vil bli siktet etter, sa politiadvokat Audun Westgaard ved Romerike politidistrikt til Dagbladet ved 01-tiden i natt.

Politiet bekrefter at gjerningsmannen og offeret var ektefeller. Ektemannen er ikke tidligere straffet eller anmeldt for vold. Ifølge politiets våpenregister er mannen registrert med flere skytevåpen. Ifølge Dagbladets kilder, er trolig ett av disse våpnene brukt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer