Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt og drepte kona

Trolig i parets bolig i Moi i Rogaland. Mannen i 60-åra er pågrepet og blir siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne ble i formiddag skutt og drept av ektemannen i et hus boligområde på Stranda i Moi i Rogaland. Paret var i 60-åra og bodde trolig i huset.

- Det ser ut til å være en familietragedie og vi ber media behandle saken deretter, sa politiavdelingssjef Ernst K. Rossebø på en pressekonferanse i Stavanger klokka 14.

Mannen skjøt kona med hagle. Han ble pågrepet av politiet etter skyteepisoden, fikk Stavanger Aftenblad og Stavangeravisen bekreftet like før pressekonferansen.

Ifølge politiet var det et tredje familiemedlem som var til stede som først varslet AMK-sentralen, deretter politiet da drapet skjedde. Det er ukjent om vedkommende ble vitne til selve drapshandlingen.

Etter det Dagbladet.no kjenner til, kan det også ha vært barn til stede da drapet skjedde.

Mannen ble brakt til sjekk hos lege rett etter drapet. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling og siktes for forsettlig drap.

Det var i 11-tida at politiet fikk melding om skuddramaet.

- Vi har fått melding om at en person er skadet etter en skyteepisode i Moi sentrum, utover det har vi ingen kommentar for øyeblikket, sier operasjonsleder Egil Karlsen i Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen i 12-tida.

 DREPT OG PÅGREPET:  Det er i dette boligområdet i Moi sentrum i Lund i Rogaland at en kvinne ble skutt og drept og en mann pågrepet i dag. Foto: Per Aage Bryde.
DREPT OG PÅGREPET: Det er i dette boligområdet i Moi sentrum i Lund i Rogaland at en kvinne ble skutt og drept og en mann pågrepet i dag. Foto: Per Aage Bryde. Vis mer

Hovedredningssentralen på Sola sendte ambulansehelikopter til Moi. Livredning ble forsøkt, men det var for seint for kvinnen.

image: Skjøt og drepte kona
ALARMERT: Både ambulanseheilikopter (her på idrettsplassen i Moi og et Sea King-helikopter ble rekvirert for å hente en skadd pasient. Den skutte personen var død.
SKUTT OG DREPT: I dette huset i Moi i Rogaland ble kvinnen funnet hagledrept i formiddag.