Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt på tenåringer fra bil

- Vi så bare at han trakk opp en pistol og skjøt. Det kunne vært hva som helst, sier Erik André (14). Han ble truffet fire steder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag satt de tre guttene og spiste foran en Bunnpris butikk i Trondheim, da en svart Audi med flere menn stoppet foran dem. Bilføreren trakk opp en pistol og skjøt mot de tre guttene. Han tømte magasinet, satte inn et nytt og fortsatte.

Tørket blod
De vettskremte guttene prøvde å komme seg unna kuleregnet. Erik André ble truffet i halsen, i haken og i armen. Da bilføren hadde tømt det andre magasinet, kjørte Audien vekk. Guttene fikk hjelp av butikkansatte til å tørke blodet vekk fra Erik André og ringe politiet, skriver Adresseavisen.

- Det føltes helt jævlig. Man skulle tro at det var trygt å spise ute, sier Phillip (18) til avisa. Hverken han eller Kenneth (13) ble truffet. Erik André ble tatt til legevakten etter episoden.

Luftpistol
Basert på kulene som lå igjen etter skytingen, antar guttene at de ble beskutt med luftpistol, skriver Adresseavisa. Politiet ser likevel alvorlig på saken.

- Vi ser meget alvorlig på situasjoner hvor skytevåpen blir avfyrt, sa Elisabeth Nermoen fra Trondeim politi. Hun bekrefter at saken er en prioritet. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som oppholdt seg ved Bunnpris på Angelltrøa i Trondheim fredag i ett-tiden.