Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt printer utenfor Elkjøp med luftgevær i Stavanger

To menn pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||«Antakelig var den død allerede før skuddene falt, printeren som ble skutt i Stavanger sentrum i kveld». Det skriver Stavanger Aftenblad.

Politiet fikk melding klokka 19.52, om skyting midt i Stavanger sentrum, i Nedre Holmegate. Noen vitner så at ungdommene skjøt, men ikke hva de skjøt på. Dermed rykket politiet ut.

- Det ble meldt om en person med våpen i sentrum, sier operasjonsleder Geir Gjesdal ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet. Han opplyser at de ikke var bevæpnet da politiet foretok arrestasjonen. Politiet fant bilen og sjåføren, som da satt alene.

- Han innrømte at han og en kamerat hadde skutt og at de hadde brukt luftgevær, sier Gjesdal. De to guttene, 23 og 24 år, er nå fraktet til politikammeret.

«De to har forklart at de ikke visste at det var ulovlig å skyte printere, i allefall ikke med luftgevær», skriver Stavanger Aftenblad videre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!