- Skjøt seg selv og ektefellen med pistol

Bergensektepar i 60-åra ble trolig drept med skytevåpen.

FRAKTET UT: Etter at rettsmedisinerne var ferdige på åstedet, ble de to døde fraktet til Gades institutt for videre undersøkelser. MMS-foto: TOR INGE ULVESETH
FRAKTET UT: Etter at rettsmedisinerne var ferdige på åstedet, ble de to døde fraktet til Gades institutt for videre undersøkelser. MMS-foto: TOR INGE ULVESETHVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Ekteparet i 60-åra som i går kveld ble funnet døde i en leilighet i Bergen sentrum, ble trolig drept med skytevåpen.

Politiet tror nå det dreier seg om et drap og selvdrap, ifølge Bergens Tidende. Politiet vil ikke si noe om hvem som skjøt hvem.

En pistol ble beslaglagt i leiligheten og er sendt til tekniske undersøkelser.

Send til obduksjon

Politiet avsluttet torsdag kveld arbeidet på åstedet. Fredag tar etterforskere fra vold og sedelighetsseksjonen ved Sentrum politistasjon fatt på arbeidet med å kartlegge hva som har skjedd i leiligheten.

Det er uklart hvor lenge ekteparet hadde ligget døde da de ble funnet.

De døde ble torsdag kveld sendt til Gades Institutt for obduksjon. 

Gitarist

De avdøde er en mann på 60 år og en kvinne på 66 år, ifølge Bergens Tidende.

Ektemannen var en dyktig klassisk gitarist, og hadde vært lærer på Griegakademiet i Bergen. 60-åringen holdt også en rekke konserter.
— Som lærer var han en ekstrem inspirasjonskilde for alle oss som spilte der. Han var en fabelaktig levende person med masse humor og mye godhet, sier professor Stein Erik Olsen ved Griegakademiet til BT.