Skjøt to på diskotek

LARVIK (Dagbladet): Politiet jakter fortsatt på en mann i begynnelsen av 20-årene som natt til i går skjøt to personer på et diskotek i Larvik. De to er ikke livstruende skadd. En krangel på dansegulvet satte sinnet i kok hos gjesten som avfyrte skuddet. Paradoksalt nok var det kameraten sin han traff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var flere som knuffet og kranglet. De lå på gulvet og sloss da en av gjestene plutselig tok fram en pistol og avfyrte et skudd, forteller innehaver av Polo Club Café, Stefan Lundberg, til Dagbladet.

Lundberg var øyenvitne til skytedramaet. Skuddet som ble avfyrt fra en 9 mm pistol, traff en 25-åring i beinet. En annen person ble også truffet av det samme prosjektilet.

- Er farlig

- Gjerningsmannen skjøt kameraten sin. Men det var vel trolig ikke meningen å treffe akkurat ham, mener Lundberg.

Væpnet politi jakter nå på gjerningsmannen. Leiligheten hans i Larvik ble omringet både natt til i går og i går formiddag.

- Vi vet ikke hvor mannen har stukket av. Siden han er bevæpnet, anser vi ham som farlig, sier politifullmektig Alf Martin Evensen.

Siktede, som har fått oppholdstillatelse i Norge, er ikke tidligere kjent av politiet.

Panikk

Skytedramaet litt over klokka to natt til i går førte til panikk blant gjestene på diskoteket. 25-åringen som ble truffet i låret, ble umiddelbart brakt til sykehus. Samme natt ble han overført fra lokalsykehuset til Vestfold sentralsykehus i Tønsberg.

Den andre personen oppsøkte legevakta seinere på natta. Han hadde skuddsår i baken.

Mannen som politiet nå jakter på, har flere ganger vært gjest på Polo Club Café.

- Vanligvis har han bare drukket kaffe. Det har ikke vært noen problemer med ham. Natt til i går var han beruset, sier Stefan Lundberg.

<B>TRUFFET I SKYTEDRAMA: </B> 25-åringen ble truffet i benet og umiddelbart brakt til sykehus.