Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjulte lite

Det ble mye pupp og lite klær under moteshowet i Paris i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange moralske øyebryn kommer til å bli løftet hvis damene i Oslo kler seg i plaggene som ble vist på Art Decoratifs-muséet i Paris i Frankrike i dag.

Trenden er tydeligvis at klærne skal dekke så lite som mulig, og gjerne vise både mage, pupper og små truser. Dette til tross for at det var høst- og vinterkolleksjonen som skulle vises fram.

Hvorvidt keiserens nye klær blir å se på gata i Norge de neste månedene, er heller tvilsomt, men fotografene fikk i hvert fall en ypperlig mulighet til å fotografere pene, halvnakne damer.

Mens den italienske designeren Maurizio Galante satset på nakenhet, ville heller Christian Lacroix vise godt påkledde modeller. Dermed ble det også anledning til å beskue noen plagg som egner seg i vintervær.

For tilskuere som ønsket dét...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling