Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skogbrann ved E6

Fryktet E6 måtte sperres.

BRANN: Brannvesenet jobber med å slukke skogbrannen ved Taraldrud trafikkstasjon mandag kveld.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BRANN: Brannvesenet jobber med å slukke skogbrannen ved Taraldrud trafikkstasjon mandag kveld. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet melder om en skogbrann på E6 mellom Åsland og Taraldrud trafikkstasjon.

- Det brenner godt. Brannvesenet har iverksatt slukningsinnsats og E6 må stenges i begge retninger på stedet, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo-politiet til Dagbladet.

Hun forteller at det er åpne flammer på stedet.

- Det er snakk om skogbrann, med flammer i trærne. Det er ingen umiddelbar fare for bebyggelse, da det ikke er noen boliger i nærheten, sier Aune.

Like etter kommer imidlertid kontrabeskjeden fra Oslo-politiet.

«Røyk og flammer er nesten borte. Det er IKKE behov for å sperre E6».

- Det tok seg kraftig opp i en periode, men det kan se ut som våre mannskaper har begynt å slå ned på ilden, sier vaktkommandør Tom Bergstrøm i 110-sentralen i Oslo til NTB.

Han sier situasjonen foreløpig er uavklart, men at de har store ressurser på stedet.

- Vi håper å ta det ved rota. Foreløpig har vi kun bakkemannskaper på stedet. Problemet her er at vi er i umiddelbar nærhet av høyspentledninger som krysser flere steder som derfor vil gjøre det vanskelig for helikoptre.

Bergstrøm legger til at selv om det ikke er et svært tettbebygd område, er det mulig bygninger i nærheten vil påvirkes av røyken.

Operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt sier til NTB at de fikk først beskjed om å stenge E6 i begge retninger, men at det nå ser ut til at det ikke er nødvendig.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media