Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skole i sola

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utdanningsdirektoratet sier nei til å opprette en norsk videregående skole i Spania. Det er en fornuftig beslutning. Norske ungdommer som vil gå på skole i Spania bør gå på spansk skole. Det er mer i samsvar med den lovpriste internasjonaliseringen av utdanningsveiene enn at våre myndigheter, for norske skattebetaleres penger, skal opprette en skole med norske pensa i den norske kolonien. Det vil bare bidra ytterligere til gettoiseringen på Solkysten.

 Nå syter rektor Stig M. Eggesvik i Aftenposten over at skolen ikke får den økonomiske støtten den trenger for å gjennomføre et kurs som skulle starte til høsten. Som skolemann burde han heller oppmuntre de norske elevene til å søke seg inn på de lokale skolene. Det kunne ha blitt en kunnskapsløft for unge mennesker som har etablert seg i landet. Det er jo det vi forlanger av innvandrerne til vårt eget land.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media