Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skolebrann trolig påsatt

Tre ungdommer i 14-15 årsalderen satt søndag formiddag i avhør på politistasjonen i Kristiansand etter at en fløy på Fiskå ungdomsskole i Vågsbygd ble ødelagt av brann tidlig søndag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet fikk melding om brannen ved halv sjutiden og klarte å begrense skadene til en fløy på skolen. Etterslokkingen vil pågå utover søndagen.

Operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt sier til NTB at tre ungdommer er tatt inn til avhør. Politiet mener brannen er påsatt og at den trolig startet i området der skolens lærerværelse lå.

- Vi har pågrepet disse ungdommene for å få klarlagt hva de drev på med i området på denne tiden av døgnet. I løpet av natten ble det også oppdaget småbranner i søppeldunker som ligger i nærheten av Fiskå ungdomsskole, sier Steinsland.

Ifølge Fædrelandsvennen ble den ene slukket av politiet mens den andre måtte slukkes av brannvesenet. Da så skolen begynte å brenne i halv sjutiden ble de tre ungdommene pågrepet og tatt inn til avhør.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media