Skoleelev skadd i voldshendelse ved Namsos ungdomsskole – en pågrepet

En mistenkt er tatt hånd om av politiet og vil bli avhørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Namsos kommune skriver på sine nettsider i dag at det har vært en uønsket hendelse utenfor Namsos ungdomsskole i dag morges.

- En elev er skadet og er under behandling ved Sykehuset Namsos, heter det i meldinga.

Ifølge NRK skal eleven ha fått et stygt kutt etter bruk av kniv. Men etter det Namdalsavisa kjenner til skal det derimot ikke ha blitt brukt kniv, og skriver at politiet sier at det ikke har blitt gjort beslag av våpen i saken.

- En mistenkt er tatt hånd om av politiet og vil bli avhørt. Politiet er ansvarlig for den videre oppfølgingen av hendelsen, står det videre.

Etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen hos politiet i Namsos sier til Namdalsavisa at de fikk melding om hendelsen fra rektor ved skolen like før klokka 09 i dag.

- Det vi kan si er at det har vært en voldshendelse ved ungdomsskolen. Da vi ankom stedet var den fornærmede tatt hånd om av helsepersonell. Vi fikk beslutning om pågripelse, og en person er nå pågrepet og tatt inn til avhør, sier hun til avisa.

Rundt klokka 14 sendte politiet ut en pressemelding hvor de opplyser om at personen ikke er livstruende skadet, og at han har gjennomført avhør med politiet.

Politiet har også gjennomført vitneavhør og etterforskning er iverksatt. Der skal de blant annet se på hvilken relasjon det var mellom fornærmede og siktede, og hva som kan ha vært forløpet til hendelsen.

Ingen av de to er tidligere kjent for politiet. Fornærmede er elev ved skolen, mens siktede ikke er det.

Saken oppdateres.