Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skoppum-bank ranet, en pågrepet

BORRE, Vestfold (NTB): SpareBank 1s filial på Skoppum sør for Horten ble i morges ranet for flere hundre tusen kroner. Politiet pågrep ved 12-tida en person som settes i forbindelse med ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den bevæpnede raneren var iført finlandshette da han like etter klokka 09 kom inn i bankfilialen på Skoppum.

Ransmannen skal ha løsnet et skudd mot taket, før han tok tak i en eldre kvinne som befant seg i lokalet og truet henne til å gå foran seg bort til skranken.

Raneren forlangte å få utlevert pengene, og skal ifølge politiet ha fått med seg flere hundre tusen kroner. Ingen personer kom fysisk til skade under ranet.


Fluktbilen funnet

Mannen forsvant fra åstedet i en Opel Ascona som ved 12-tida ble funnet om lag 1 km fra bankfilialen. Kort tid etter pågrep politiet en mann som befant seg i et bolighus i nærheten.

- Vi setter vedkommende i forbindelse med ransbilen, uten at jeg foreløpig kan bekrefte at dette er raneren, sier politiinspektør Eskil Bredesen i Nord-Jarlsberg politidistrikt til NTB.

Hele Norges coronakart