Skorpion angrep flypassasjer i USA

David (46) stukket to ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den mest treffende kommentaren til denne saken kommer kanskje fra offerets kone, Helena Sullivan.

- Flyselskapene sier at du ikke kan ta med deg vann eller shampo i fly. Men en skorpion havnet altså ombord, sier hun til nyhetsbyrået AP.

Det var da bygningsarbeideren David Sullivan var på vei hjem fra Chicago til Vermont at han våknet fra en høneblund et stykke ut i flyturen. Da merket han noe spesielt.

- Den høyre foten min føltes som den hadde sovnet, men det var isolert til et lite område, og jeg følte at jeg ble hugget i med en skarp bit plast eller noe sånt, forteller han.

Uten at det ble slått alarm om utysket umiddelbart, landet flyet normalt og Sullivan gikk til bagasjeutleveringen. Da kjente han et stikk til, og 46-åringen rullet opp buksebenet.

- Noen skrek «Det er en skorpion!», sier Sullivan.

En av medpassasjerene hans tråkket på det lille vesenet. Skorpionstikk er sjelden livsfarlige, men Sullivan skal ha fått influensalignende symptomer dagen derpå.

United Airlines beklager hendelsen, og lover å etterforske hvordan det var mulig at skorpionen kom seg inn i flykabinen. Samtidig vil amerikanske medier nå trolig slåss om å finne det vittigste ordspillet som kan knytte saken til den ferske kinosuksessen «Snakes On A Plane» med Samuel L. Jackson.

- Jeg har ikke sett den, jeg er ganske selektiv i filmvalget. Men nå blir det nok kanskje en tur på kino, sier Sullivan til AP.

<B>SCORPION ON A PLANE:</B> Om David Sullivan på ekstremt mystisk vis har fått med seg skorpionen fra Chicago eller om den har kommet seg på flyet på annet vis er ennå uklart.