Skosex-forbryteren ødela livet hennes

Jenta (20) mistet kjæresten, måtte flytte og ble kalt løgner av politiet. Så ble 34-åringen som bedøvet sovende kvinner på lokaltogene i København, tatt på fersk gjerning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et halvt år var det nesten ingen som trodde 20-åringen da hun fortalte hva som hadde skjedd på toget. Kjæresten forlot henne. Politiet siktet henne for å ha avgitt falsk anmeldelse. Det endte med at jenta sluttet på skolen og flyttet fra hjembyen. Hun klarte ikke å leve med de ondsinnede ryktene lenger.

- Det har vært en skrekkelig tid for henne, og hun fortjener alle den oppreisning hun kan få, sier bistandsadvokat Helle Hald til Ekstra Bladet.

I midten av april pågrep politiet en 34 år gammel mann som var i ferd med å bedøve en 38 år gammel kvinne med en bomullsbit vætet med bedøvelsesmiddel. I fengslingsmøtet innrømmet han å ha forsøkt å voldta fem sovende kvinner på lokaltogene i København.

- Jeg har tvangstanker om sovende kvinner og sko, forklarte 34-åringen før han ble satt i varetekt.

I tillegg til bedøvelsesmiddel, hadde mannen en nøkkel som brukes til å låse togdører. Hjemme hos ham fant politiet også to kvinnestøvler.