Skotske smågutter funnet døde i bil

Full etterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To gutter på henholdsvis to og seks år ble i går ettermiddag funnet døde i en parkert bil i utkanten av Glasgow. En mann ble funnet på åstedet og ligger nå på sykehus, melder Glasgow Evening Times\' nettutgave.

Dødsfallene betegnes som mistenkelige av politiet, som for øvrig er tilbakeholdne med å gi ytterligere opplysninger om tragedien, og har ikke gått ut med mannens identitet, alder eller tilstand.

Det var i 17.30-tida lokal tid at to ambulanser ble utkalt til en parkeringsplass på ved Clachan of Campsie i Crow Road, et populært utfartssted nord for Glasgow sentrum der man har utsikt til fjellet Ben Lomond og fjellkjeden Campsie Fells.

I bilen fant altså ambulansepersonellet de to døde småguttene, og mannen ble funnet enten i eller i nærheten av bilen.

Funnet har skaket opp lokalbefolkningen.

- Vi hørte ambulansene rase nedover veien, og trodde det dreide seg om en ulykke. Folk i baren ble sjokkerte da de hørte at barn var involvert, sier Brian Scott, en bartender i Campsie Golf Club, som ligger i nærheten, til Times Online.

POPULÆRT UTFARTSSTED: Stedet der de to barna ble funnet døde, er et populært helgeutfartssted der man blant annet kan beskue fjellet Ben Lomond (bildet). Foto: BEN MATTHEWS/CREATIVECOMMONS
POPULÆRT UTFARTSSTED: Stedet der de to barna ble funnet døde, er et populært helgeutfartssted der man blant annet kan beskue fjellet Ben Lomond (bildet). Foto: BEN MATTHEWS/CREATIVECOMMONS Vis mer
Skotske smågutter funnet døde i bil