Skottlands eldste kvinne (109) avslører hemmeligheten til et langt og godt liv: - Hold deg unna menn!

Og spis en skål grøt hver dag.

ALDRI GIFT: 109 år gamle Jessie Gallon mener hemmeligheten bak et langt og godt liv er å unngå mannfolk, og å spise grøt. Foto: SWNS/Bulls Press
ALDRI GIFT: 109 år gamle Jessie Gallon mener hemmeligheten bak et langt og godt liv er å unngå mannfolk, og å spise grøt. Foto: SWNS/Bulls Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jessie Gallon fra Skottland feiret sin 109. fødselsdag 2. januar i år. Den herlige gamle damen som for tida bor på et pleiehjem i Aberdeen i har to hemmeligheter og tips til de som vil leve et langt liv.

- Spis en skål grøt hver dag, men hold deg unna mannfolk, er budskapet fra Skottlands eldste person ifølge Daily Mail.

- Menn er til bry Gallon er altså født 2. januar 1906 og har levd gjennom et kaotisk århundre. Selv reiste hun fra det lille familiehjemmet som 13-åring.  Da bodde hun i en låve der hun delte rom med fem søstre og én bror.

Hun begynte deretter å jobbe på gård med å melke kuer, før hun ble hotellarbeider.

Men å finne seg mannfolk og gifte seg har aldri vært aktuelt i løpet av de 109 åra.

- Min hemmelighet til et langt liv er å holde meg unna menn. Det er bare mer til bry enn de er verdt. Jeg har også sørget for å få tilstrekkelig med trening. Også spiser jeg en skål med varm grøt hver morgen!

Da hun feiret 108-årsdagen i fjor, var det også grøten som fikk æren, skal vi tro et intervju med Scotsman.

Verdens eldste Jessie Galon er imidlertid ikke verdens eldste med fødselsattesten i orden. Det er japanske Misao Okawa (116). Hun bor på et pleiehjem i Osaka, og fortalte til Telegraph i fjor at søvn, mat og litt gode gener vil gi deg et langt og godt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.