Skottlands eldste kvinne (109) avslører hemmeligheten til et langt og godt liv: - Hold deg unna menn!

Og spis en skål grøt hver dag.

ALDRI GIFT: 109 år gamle Jessie Gallon mener hemmeligheten bak et langt og godt liv er å unngå mannfolk, og å spise grøt. Foto: SWNS/Bulls Press
ALDRI GIFT: 109 år gamle Jessie Gallon mener hemmeligheten bak et langt og godt liv er å unngå mannfolk, og å spise grøt. Foto: SWNS/Bulls Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jessie Gallon fra Skottland feiret sin 109. fødselsdag 2. januar i år. Den herlige gamle damen som for tida bor på et pleiehjem i Aberdeen i har to hemmeligheter og tips til de som vil leve et langt liv.

- Spis en skål grøt hver dag, men hold deg unna mannfolk, er budskapet fra Skottlands eldste person ifølge Daily Mail.

- Menn er til bry Gallon er altså født 2. januar 1906 og har levd gjennom et kaotisk århundre. Selv reiste hun fra det lille familiehjemmet som 13-åring.  Da bodde hun i en låve der hun delte rom med fem søstre og én bror.

Hun begynte deretter å jobbe på gård med å melke kuer, før hun ble hotellarbeider.

Men å finne seg mannfolk og gifte seg har aldri vært aktuelt i løpet av de 109 åra.

- Min hemmelighet til et langt liv er å holde meg unna menn. Det er bare mer til bry enn de er verdt. Jeg har også sørget for å få tilstrekkelig med trening. Også spiser jeg en skål med varm grøt hver morgen!

Da hun feiret 108-årsdagen i fjor, var det også grøten som fikk æren, skal vi tro et intervju med Scotsman.

Verdens eldste Jessie Galon er imidlertid ikke verdens eldste med fødselsattesten i orden. Det er japanske Misao Okawa (116). Hun bor på et pleiehjem i Osaka, og fortalte til Telegraph i fjor at søvn, mat og litt gode gener vil gi deg et langt og godt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer