Skreddersydd kjendisbryllup

TOMELILLA (Dagbladet): Kleskongen Ola Mæle (43) skuffet verken sine gjester eller svigermor da han i går gikk til alters med sin Vibeke Tveit (28) i St. Olof kirke i Skåne i Sør-Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til stor begeistring fra hele Norges kjendisgalleri kysset det lykkelige paret på kirketrappa.

- Jeg er veldig lykkelig, sa Mæle vel vitende om at festen kostet flesk.

Den lille, idylliske tettstedet St. Olof ble i går forandret til en kjendisgalla av de sjeldne. Ikke engang den årlige NHO-middagen kan hamle opp med et tilsvarende kjentmannsoppbud. Bryllupsfesten går derfor inn i historien som en av de mest prangende blant norske jetsettere.

Eget fly

Gjestene ankom Kronvalls slott i chartret fly fra Oslo fredag kveld. Over grytene sto verdensmesterkokk Terje Næss, mens kjente navn som Benedicte Adrian og Mæles favorittband fra Bik Bok-tida, Lava, sto for underholdningen.

Blomstene var flybårne fra Nederland, og Mæle hadde håndplukket seks solister fra Oslo Domkor til å synge i kirka.

I dansesalen var det lagt nytt mahognigolv for anledningen. Bare sola manglet for at alt skulle gå etter planen. Kraftige skybrudd var nok en strek i regningen, men Mæle hadde en råd for det også. Samtlige gjester ankom kirka med nyinnkjøpte hvite paraplyer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer