USA:

Skrekkangrep på bar

En 23 år gammel mann fikk «betydelige skader» etter han ble angrepet av en alligator utenfor en bar i Florida.

IDYLLISK: Fort Meyers ligger idyllisk til på vestsiden av Florida, men skjuler også flere farer. Det fikk en 23 år gammel mann erfare etter en pubtur. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
IDYLLISK: Fort Meyers ligger idyllisk til på vestsiden av Florida, men skjuler også flere farer. Det fikk en 23 år gammel mann erfare etter en pubtur. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En 23 år gammel mann fikk alvorlige skader, som resulterte at han mistet armen, etter at han søndag morgen ble angrepet av en alligator i nærheten av Fort Myers i Florida.

Det skriver CBS News.

Ifølge TV-kanalen skal alligatoren vært rundt 3,2 meter lang, og ble avlivet etter det brutale angrepet.

Mannen skal ha blitt angrepet på utsida av en bar, med et vann rett i nærheten. Skadene skal ha vært såpass alvorlige at han ble hastet til sykehus med luftambulanse.

- Svømte og ropte

Mannen skal ifølge TV-kanalen ha blitt hasteoperert på sykehus, hvor det ble besluttet at armen måtte amputeres.

Et vitne som var til stede på den aktuelle puben, forteller at han hørte skrik fra utsida, og at han løp ut med lommelykt for å se hva som skjedde.

23-åringen skal ha vært i vannet da vitnet fant han.

- Han skrek og svømte mot land, forteller vitnet til CBS.

- Jeg løp og dro han opp av vannet. Jeg var redd for å gå nærme vannet fordi det var mørkt.

Lokale myndigheter etterforsker nå hendelsen. Etter angrepet skal en alligator-fanger ha blitt sendt til stedet. Ifølge fangeren skal dyret ha blitt drept på en human måte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer