Skrekkfunn hos begravelsesbyrå

Etter å ha mottatt en rekke klager, dro politiet til et begravelsesbyrå. Der fikk de seg et grufullt syn.

STENGT: Begravelsesbyrået måtte stenge ned etter funnene. Foto: Richard Vogel/AP
STENGT: Begravelsesbyrået måtte stenge ned etter funnene. Foto: Richard Vogel/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor sommer rykket politiet i Los Angeles ut til et begravelsesbyrå ved to ulike anledninger, etter å ha mottatt flere klager.

Nå er eieren siktet for en rekke lovbrudd etter å etterlatt totalt 11 avdøde kropper til å råtne på arbeidsplassen. Blant disse var det flere spedbarn.

Restene ble funnet «i forskjellige stadier av forfall og mumifisering» ved to separate anledninger det siste året, ifølge tjenestemenn.

Den tidligere eieren er siktet for å ha unnlatt å vedlikeholde og begrave ikke-kremerte menneskelige levninger, ifølge The Guardian.

- Dårlig lukt og svermer av fluer

Etter at politiet hadde mottatt klager fra en rekke familier, ble det åpnet etterforskning av begravelsesbyrået Mark B Allen Mortuary and Cremations Services Inc.

Da etterforskere gjennomsøkte lokalene, ble det funnet fem lik som var oppbevart ved feil temperatur. Dette satte fart på nedbrytningen av kroppene.

Da det ble mottatt nye klager, dro Los Angeles-politiet tilbake til likhuset. Da oppdaget de ytterligere seks kropper. Tjenestemenn kunne lukte en «sterk og overveldende stank» av forråtnelse, som tiltrakk seg svermer av fluer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer