England:

Skrekkfunn i penis

En 15 år gammel gutt fra London måtte operere ut en USB-ledning fra urinrøret.

RØNTGEN: Dette røntgenbildet viser hvordan USB-kabelen satt fast i 15-åringens urinrør. Foto: Urology Case Reports
RØNTGEN: Dette røntgenbildet viser hvordan USB-kabelen satt fast i 15-åringens urinrør. Foto: Urology Case Reports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 15 år gammel gutt måtte operere ut en USB-kabel som satt fast i urinrøret hans, skriver det fagfellevurderte tidsskriftet Urology Case Reports.

I rapporten kommer det fram at 15-åringen fra London skal ha forsøkt å måle utstyret sitt ved å føre ledningen inn urinrøret. Da ledningen så satte seg fast, prøvde han først å få den ut på egen hånd, uten hell.

Han valgte å dra til akuttmottaket sammen med mora da han oppdaget blod i urinen. Først da gutten var alene med legene fortalte han hva som hadde skjedd.

Knuter på tråden

15-åringen fikk beskjed om at legene ikke ville klare å få ut kabelen uten operasjon. Årsaken var at det hadde oppstått knuter på ledningen, og legene ble derfor nødt til å snitte opp huden mellom anus og penis for å få tilgang til USB-kabelen.

Begge ender av ledningen ble trukket ut gjennom det ytre urinrøret, heter det i rapporten. Det ble også satt inn kateter som legene fjernet fjorten dager seinere.

Operasjonen var vellykket, og allerede dagen etter ble den 15 år gamle gutten skrevet ut av sykehus. Han viste raskt tegn til bedring, men hadde likevel behov for tett oppfølging av legene for å fange opp mulige seinskader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer