USA:

Skrekkfunn i popkorn

Idet småbarnsmora grep etter popkornposen, ble handleturen til et mareritt.

POPKORN: Kvinnen skulle bare kjøpe seg en pose popkorn, men endte opp med en skrekkopplevelse. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
POPKORN: Kvinnen skulle bare kjøpe seg en pose popkorn, men endte opp med en skrekkopplevelse. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

En dame fra delstaten Virginia i USA fikk seg litt av et sjokk på handletur.

Kimberly Slaughter var på supermarkedet Shoppers Value i Lunenburg County i delstaten Virginia, da hun oppdaget det hun trodde var muselort på en popkornpose. Det skriver den lokale TV-stasjonen WTVR.

- Jeg tenkte: Jeg tar ikke den posen. Så jeg la den på den nederste hylla, for det var allerede muselort på de nederste hyllene, sier hun til WTVR.

- Stakk hodet ut

Kvinnen tok seg en ny popkornpose, men så oppdaget hun at den nye posen hadde et lite hull i det øverste, høyre hjørnet.

Hun hadde tenkt å ta med seg posen til kassa, ettersom de uansett ikke kunne selge en popkornpose med hull i.

- Da stakk denne «tingen» ut hodet sitt, og jeg tenkte: «å, hei!».

Det hun hadde sett, var hodet til en slange.

ROTTESNOK: Slik ser en svart rottesnok ut. Dette er ikke slangen som ble funnet i popcornposen. Foto: WIkimedia Commons/Stephen Lody
ROTTESNOK: Slik ser en svart rottesnok ut. Dette er ikke slangen som ble funnet i popcornposen. Foto: WIkimedia Commons/Stephen Lody Vis mer

Slaughter trillet handlevogna med popkornposen sin opp til kassa, slik at de ansatte fikk håndtere slangen.

Da skal slangen ha kommet ut i vogna og kveilet seg litt rundt, før den fant veien tilbake til popkornposen igjen.

- Ikke trygt

Slaughter hevder «den var like lang som handlevogna».

- Jeg har en baby som akkurat har begynt å gå. Se for deg om han hadde vært litt eldre, eller om min niese hadde tatt den popkornposen i stedet. Tenk om de hadde blitt bitt? Det er ikke trygt, sier hun.

Slaughter sørget for å ta bilder av slangen, og basert på bildene så tror hun at det kan ha vært en rottesnok.

NON STOP: En mann fant en slange i madrassen sin. Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Det er kvelerslanger som lever av smågnagere, ifølge Wikipedia.

- Som med alle slanger kan de bli defensive hvis du kommer for nær dem, hvis du håndterer dem eller hindrer dem, men det er ikke alvorlig å bli bitt av en slik slange, skriver nettstedet.

- Aner ikke

Seinere har butikksjef Brian Stanley opplyst overfor TV-kanalen CBS 6 at det var en liten, svart slange.

- Vi har ingen anelse om hvor den kom fra. Vi prøver å finne ut hvor den kom fra, men vi har ingen indikasjon om at det kan finnes flere av dem, sier han til CBS 6.

Stanley sier han ikke er kjent med muselorten som Slaughter skal ha sett i butikkhylla, fordi han ikke var i butikken den dagen.

Han bekrefter imidlertid at butikken bruker musefeller «sporadisk» når de har brukt for dem, men mener at det er mer som et forebyggende tiltak.

Han hevder også at butikken følger alle de gjeldende reglene som er utstedt av lokale helsemyndigheter i Virginia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer