Skrekkfunn på soverommet

Fikk bakoversveis da de oppdaget pytonslangen.

PYTONSLANGE: Et par oppdaget tidligere denne uka en 1,5 meters lang pytonslange på soverommet sitt i England. Foto: West Midlands politidistrikt
PYTONSLANGE: Et par oppdaget tidligere denne uka en 1,5 meters lang pytonslange på soverommet sitt i England. Foto: West Midlands politidistrikt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det gjort et ubehagelig funn i en leilighet i Dudley, en by i West Midlands i England.

Et par oppdaget nemlig til sin store forskrekkelse en 1,5 meters lang pytonslange på soverommet sitt, skriver Sky News.

Livredde

Paret - som ble livredde - kontaktet umiddelbart politiet for hjelp, og West Midlands politidistrikt sendte tre politistudenter til adressen.

Til tross for at paret hadde lukket soveromsdøra for å stenge slangen inne, tok det tid før politiet fant den. Den hadde nemlig viklet seg rundt et speil som lå plassert på toppen av et skap, ifølge politiet.

Politistudentene brukte batonger for å frakte slangen, som ble lagt i en skoeske med hull i.

MAKABERT: Slangefangeren Stuart McKenzie hadde det han beskriver som en "heit" dag på jobben. VIDEO: Newsflare. REPORTER: Magnus Paus / Dagbladet TV. MUSIKK: Epidemic Sound. Vis mer

Aner ikke hvor den kom fra

Slangen ble seinere overlevert til en veterinær, som kunne informere om at det var snakk om en kvinnelig pytonslange. Den hadde klumper og gamle skader, men ellers god helse.

Det er foreløpig usikkert hvordan pytonslangen tok seg inn i parets leilighet.

Dagen før fikk paret en større pakke på døra, og ifølge politiet kan det være mulig at slangen har gjemt seg i en av disse pappeskene. Den kan imidlertid også ha kommet seg inn gjennom et rør, skriver The Herald.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer