Las Vegas:

Skrekkoppdagelse i hus

Hjemløse skal ha begravd en kvinnes kropp og tatt over Las Vegas-hjemmet hennes.

LAS VEGAS: Det ble nylig oppdaget at et tomt hus var okkupert av en rekke hjemløse personer, som hadde overtatt en død kvinnes bolig. Foto: Charles Sykes/REX/NTB
LAS VEGAS: Det ble nylig oppdaget at et tomt hus var okkupert av en rekke hjemløse personer, som hadde overtatt en død kvinnes bolig. Foto: Charles Sykes/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etterforskere i Las Vegas har sendt ut en pressemelding om et lik de oppdaget i april i fjor. Det viser seg at liket de fant var amerikanske Lucille Payne (82).

Myndighetene i Las Vegas mener Payne døde ubemerket i 2018, og forble i hjemmet sitt i mer enn to år, inntil husokkupanter fant det. De skal ifølge politiet ha bestemt seg for å bli værende i hjemmet hennes, uten å fortelle om Paynes dødsfall.

Videre skal de ha partert liket og begravd Payne i bakgården hennes, ifølge NBC News.

- Uredelig

I april i fjor ble Paynes levninger oppdaget. Politiet informerer at liket ble funnet i en grunn grav, bak hjemmet hennes i Las Vegas.

Politiet i Las Vegas har ikke identifisert de mistenkte i saken, som kan bli anklaget for svindel eller tyveri. Det skyldes salg av Paynes bil og upassende begravelse, ettersom de forlot kroppen hennes i en grunn grav.

- Etter å ha funnet henne, ble flere personer enige om å partere kroppen hennes og begrave henne. Deretter brukte de opp de økonomiske midlene hun etterlot seg. De solgte eiendelene hennes, på uredelig vis, sa etterforsker Ray Spencer, ifølge NBC News.

OPS: Mobilen er en tidstyv. Vi har den med overalt, vi går med den i hånden og vi vil helst ikke gå glipp av noen verdens ting. Det kan straffe seg om du blir FOR oppslukt. Video: Newsflare. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Bodde alene

Etterforskere tror at Paynes fravær ikke ble lagt merke til fordi hun bodde alene, ikke hadde noen nære slektninger og hadde regninger satt til automatisk betaling.

Naboer har i ettertid sagt at boligen framsto som tom i årevis, melder NBC News.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer