- Skremmende at en idiot går rundt og tenner på ting

Lars (26) ble vekket av tre politimenn på rommet da huset stod i full fyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Dagbladet.no): Mens kona lå og sov, satt Sigitas Plikskys (26) i andre etasje og jobbet på sin PC da flammene plutselig slikket oppover husveggen.

At han var våken kan ha reddet den vesle familien fra døden da pyromanen slo til mot huset deres midt i Tønsberg sentrum like før klokken 02.00 natt til i dag.

Full fyr i veggen- Jeg satt og jobbet på datamaskinen i andre etasje. Jeg tror det er første gangen jeg har sittet oppe så sent. Plutselig luktet jeg at noe var svidd, og gikk ned på kjøkkenet for å se om noe var skrudd på, forteller han.

Når han kommer ned i første etasje ser han flammene slikke opp over vinduene ut mot siden av huset. Han løper ut, og forstår fort at hele huset er i ferd med å ta fyr.

- Jeg løp inn og vekket kona. Deretter løp vi ut mens vi ringte 112. Det gikk så utrolig fort. I løpet av bare noen minutter stod hele veggen i full fyr, sier han til Dagbladet.no.

Leiligheten helt ødelagtHan og kona ble hardest rammet av pyromanen som herjet Tønsberg sentrum i natt. Store deler av veggen måtte rives under slokningsarbeidet i natt. Leiligheten hadde store brann- og vannskader. Eiendeler og minner er ødelagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer