Skremte livet av naboen

Halloween-spøk i Sauda blir politisak.

 A LA SAUDA:  Skremmende halloween-markering også i gatene i Cali i Colombia, men derfra er det ikke meldt om nabobesøk med hagle og hette over hodet - som i Sauda. FOTO: REUTERS/SCANPIX.
A LA SAUDA: Skremmende halloween-markering også i gatene i Cali i Colombia, men derfra er det ikke meldt om nabobesøk med hagle og hette over hodet - som i Sauda. FOTO: REUTERS/SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Politiet i Haugaland og Sunnhordland satte i gang forberedelser til en væpnet aksjon i går kveld etter en alarmerende melding fra Sauda på halloween-kvelden.

Klokka 20.36 fikk politiet telefon fra en vettskremt mann som plutselig var blitt overrasket av en mann som banket på med et haglegevær i hendene og hette over hodet.

Huseieren løp inn, tok med sønnen og rømte eget hjem via en bakdør. Han ringte politiet fra en nabo og meldte at han kunne se to personer med våpen inne i leiligheten.

Politiet kalte inn ekstramannskaper og rykket ut fra operasjonssentralen i Haugesund.

Naboene lo Før væpnet politi var framme i Sauda, ringte mannen tilbake om at «våpendesperadoene» var en nabopar som ville lage en spøk på kvelden da «alt» er lov.

Politiet tok kontakt med naboene, som lo av det hele, ifølge kveldsloggen til Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Naboene har registerte våpen. Saken vil på etterspill i form av anmeldelse for brudd på våpenloven og ordensforstyrrelse, skriver politiet i loggen, og betegner selv nabobesøket som «dårlig spøk».

Kl