Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skrik! Her skjønner TV-reporteren at det gikk veldig galt

Ung kunstner skulle vise fram sitt «Skrik». Så gikk glassmaleriet i bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PÅ KANTEN I GRÅSONEN: (Dagbladet): Det har vært en trist sommer for de aller fleste av oss i år, men det kan fortsatt komme noen soldager i september eller oktober!

Da er det kanskje ikke for seint å tenke på bikinikroppen heller. Uten å ha testet produktet vil vi i Endelig Helg-redaksjonen anbefale den sørkoreanske humpemaskinen som i det minste får lattermusklene til å jobbe.

For reklamevidoen har spredd seg verden rundt etter at den fant veien til nettet. Her kan vi røpe at det blir mye opp og ned og for alt vi vet raser kiloene av i takt med den hektiske humpinga mens du holder deg fast i stolkanten.

Hvordan får jeg opp bildøra? Videoen har også fått noen til å lure: Er dette egentlig trening, eller et skjult forsøk på å lære opp befolkningen i stillinger de gamle misjonærene aldri prøvde seg på?

- Sexøvelser eller treningsøkt? Slik bringer for eksempel vår svenske søsteravis Expressen saken til sine lesere. Se videoen og gjør deg opp en mening selv.

Og når vi først er innom Asia og folkeopplysning er det mye vi kan lære. Hvis du for eksempel har lurt på hvordan du skal komme deg ut fra en bil dersom dørene er sperret eller ødelagte, må du få med deg videoen fra et asiatisk TV-show der man tar for seg nettopp denne problemstillinga.

Skremselspropaganda Like mye å lære er det kanskje ikke alltid på amerikansk TV. Men lattermusklene får sitt å jobbe med også av materialet fra den siden av verden.

Denne uka er USA representert med en hysterisk morsom reklame for et vaskeprodukt. Konseptet var enkelt: En rekke inviterte amerikanere møtte opp for å bli filmet mens de testet vaskeproduktet, og fikk seg en skikkelig støkk da produkt-maskoten dukket opp og skremte dem.

I god «skjult kamera-stil» er det reaksjonene til ofrene som fremkaller de villeste latterbrølene.

Naiv tro på sportsånd Rent avslutningsvis har også vi i Endelig Helg-redaksjonen fått med oss at det skal arrangeres et OL. Lekene har så smått tjuvstartet blant annet med OL i buing da Luiz Suarez gjestet Old Trafford.

I naiv tro på at sportsånden fortsatt lever tar vi derfor med en rørende video fra en Nottingham Forest-kamp for å vise hvor vakker idretten kan være på sitt vakreste.

Forest lå under 0-3 hjemme mot Southampton og hadde en mann utvist. Kampen var tapt, men som videoen viser synger likevel hjemmefansen for full hals for å støtte sitt lag.

God helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media