Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skrikende babyer: Flyselskap med løsning

- Burde være obligatorisk, mener flypassasjer.

ILLUSTRASJONSFOTO: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock / NTB scanpix
ILLUSTRASJONSFOTO: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

Japan Airlines har begynt å tilby passasjerer en oversikt over hvor babyer og småbarn skal sitte under flyturen.

- Passasjerer reserverer seter gjennom våre nettsider og reiser med barn som er mellom åtte dager og to år gamle, vil få et barne-ikon på sine seter. Dette opplyser andre passasjerer om at et barn skal sitte der, skriver flyselskapet.

FORLATT: Politiet i Forsyth County i Georgia delte tirsdag videoen i håp om tips i saken. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Storyful Vis mer

Tiltaket blir hyllet av flypassasjer Rahat Ahmed.

- Takk for at dere advarer meg om hvor babyer planlegger å skrike under en 13 timers flytur. Dette burde være obligatorisk. Skriv dette ned, Qatar Ariways, jeg hadde tre babyer ved siden av meg under en flytur for to uker siden, tvitrer han.

Men ikke alle er like begeistret over det nye tilbudet til det japanske flyselskapet.

- Vi har alle vært babyer. Vi må lære toleranse, ellers vil vi snart trenge en oversikt over alle som promper, puster med munnen, sikler, eller drikker. Hva skjedde med livets overraskelser?, skriver en på Twitter.

Baby-oversikten er ikke helt sikker. Barne-ikonet vil ikke vises dersom setet er reservert som en del av en pakketur eller bonusreise. Ikonet vises heller ikke om setet er valgt utenom flyselskapets hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling