Skriv den beste leserkommentaren på dagbladet.no!

Heder, ære og belønning venter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjekk ut www.dagbladet.no/debatt/!

(Dagbladet.no): De beste kommentarene i den offentlige debatten er ofte dagsaktuelle, engasjerte og skrevet i et direkte språk. 

Vi ønsker at leserne skal være med på å sette dagsorden. Allerede nå har mange sendt inn sin leserkommentar, og mange av dem er publisert på våre nettsider.

Vi kårer de tre beste innleggene som sendes inn til nettredaksjonen innen utgangen av august. Vinnerne får et bibliotek bestående av de 25 beste norske romanene og novellene Dagbladet kåret i fjor.

Du kan skrive din leserkommentar her.Nye debattsider

I går inviterte vi deg inn på dagbladet.nos nye debattsider, som gir deg alle våre kommentarer, debatter og lesermeninger.

De siste årene har dagbladet.no publisert flere tusen innlegg hver dag. Leserne har stadig blitt viktigere premissleverandører for diskusjonene og samtidig påvirket hva redaksjonens skriver.

Dere gjør oss bedre ved å påpeke svakheter i journalistikken vår, og vi bruker ofte innspillene til å skrive nye saker eller følge opp med andre vinklinger.

START EN DEBATT: Vi premierer de beste leserkommentarene som skrives i august. Illustrasjonsfoto: Scanpix.
START EN DEBATT: Vi premierer de beste leserkommentarene som skrives i august. Illustrasjonsfoto: Scanpix. Vis mer

Vil avgjøre

En jury bestående av redaktør Anne Aasheim, debattredaktør Simen Ekern, politisk redaktør Marie Simonsen og kommentator Jan Omdahl vil velge ut de beste kommentarene.

Vi vil aktivt bruke leserkommentarene på forsiden av nettutgaven, og inviterer alle leserne til å diskutere din sak.

De tre premierte vil også publiseres i papirutgaven.

JURY:</B> Anne Aasheim, Simen Ekern, Jan Omdahl og Marie Simonsen vil kåre de tre beste.
DEN BESTE: Forfatter Kjell Askildsen vant Dagbladets kåring av de 25 beste norske bøkene i fjor. Nå kan hele biblioteket bli ditt!