Skrøt av at han voldtok og drepte tenåringer

Derfor vil seriemorderen henrettes tidligere enn planlagt.

HENRETTES TIDLIGERE: David Alan Gore vil henrettes tidligere etter at han skrøt av voldtekt og drap av tenåringer, og fortalte om hendelsene i detalj. Foto: AP Photo/Scanpix
HENRETTES TIDLIGERE: David Alan Gore vil henrettes tidligere etter at han skrøt av voldtekt og drap av tenåringer, og fortalte om hendelsene i detalj. Foto: AP Photo/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seriemorderen David Alan Gore vil henrettes tidligere enn planlagt delvis på grunn av at han ikke stoppet å skryte av at han hadde voldtatt og drept fire tenåringer og to kvinner i Vero Beach-området i Florida, skriver nyhetsbyrået AP.

- Disse brevene er å forstyrrende at Gore faktisk snakket seg sin vei til dødskammeret, sier forfatteren Pete Earley.

Skrev detaljert om drap Earley har skrevet boka «Serial Killer Whisperer» om Tony Ciaglia, som etter en alvorlig hodeskade som tenåring begynte å sende brev med seriemordere og skal ha fått dem til å åpne seg - også om drap de ikke har blitt dømt for.

Gore var blant seriemorderne Ciaglia begynte å veksle brev med, og skal nå ha mottatt over 200 sider totalt.

Earley har tatt med noen av brevene i boken, der Gore detaljert beskriver hvordan han og søskenbarnet bortførte to 14-åringer for deretter å utsette dem for seksuelle overgrep.

I et annet brev beskriver han et ukontrollerbart ønske om å drepe.

- Det er litt som å være kåt. Du begynner å bli kåt og så bare bygger det seg opp til du får en viss lettelse. Det er det samme med trangen til å drepe. Det begynner vanligvis sakte og bygger seg opp. Du vil ta sjanser for å tilfredstille trangen. Og tro meg, du tenker hele tiden på å bli tatt, men jaget er verdt risikoen, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer