Fant narkotika i hotellvasken:

Skrudde på vannkrana: - Fikk «crystal meth» i øyet

En gjest ved hotellet fikk seg litt av en overraskelse da han skrudde på vannkrana.

SUPER 8 MOTEL: Motellet, som ligger i New Mexico, har måttet stenge vanntilgangen etter hendelsen. Foto: Super 8 / Wyndham hotels
SUPER 8 MOTEL: Motellet, som ligger i New Mexico, har måttet stenge vanntilgangen etter hendelsen. Foto: Super 8 / Wyndham hotels Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da motellgjesten som bodde på Super 8-motellet, skulle skru på vannet, var det litt av en overraskelse som møtte vedkommende.

Fikk metamfetamin midt i øyet

For der gjesten forventet at det skulle komme vann, kom det i stedet flygende en metamfetamin-liknende gjenstand - som ifølge nyhetskanalen KOAT7 skal ha truffet vedkommende midt i øyet.

Hendelsen skjedde forrige fredag i Portales, New Mexico.

- Da politiet ankom stedet, ble det slått fast at substansen var metamfetamin og undersøkelsene fortsatte, skriver politiet i Portales i en pressemelding.

Gjorde funn i ismaskin

Etter å ha undersøkt bygget nærmere den påfølgende dagen, fant politiet en større mengde av samme substans flere steder i bygget - blant annet inni en ismaskin.

Også denne substansen ble hurtigtestet og slo ut som positiv på metamfetamin, skriver det lokale politiet i en pressemelding.

- Det at man gjorde et funn inne i ismaskina, førte til man bekymret seg for om substansen kunne være inne i bygningens vannsystem. Man tok derfor forholdsregler, forklarer politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer