Fant narkotika i hotellvasken:

Skrudde på vannkrana: - Fikk «crystal meth» i øyet

En gjest ved hotellet fikk seg litt av en overraskelse da han skrudde på vannkrana.

SUPER 8 MOTEL: Motellet, som ligger i New Mexico, har måttet stenge vanntilgangen etter hendelsen. Foto: Super 8 / Wyndham hotels
SUPER 8 MOTEL: Motellet, som ligger i New Mexico, har måttet stenge vanntilgangen etter hendelsen. Foto: Super 8 / Wyndham hotels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da motellgjesten som bodde på Super 8-motellet, skulle skru på vannet, var det litt av en overraskelse som møtte vedkommende.

Fikk metamfetamin midt i øyet

For der gjesten forventet at det skulle komme vann, kom det i stedet flygende en metamfetamin-liknende gjenstand - som ifølge nyhetskanalen KOAT7 skal ha truffet vedkommende midt i øyet.

Hendelsen skjedde forrige fredag i Portales, New Mexico.

- Da politiet ankom stedet, ble det slått fast at substansen var metamfetamin og undersøkelsene fortsatte, skriver politiet i Portales i en pressemelding.

Gjorde funn i ismaskin

Etter å ha undersøkt bygget nærmere den påfølgende dagen, fant politiet en større mengde av samme substans flere steder i bygget - blant annet inni en ismaskin.

Også denne substansen ble hurtigtestet og slo ut som positiv på metamfetamin, skriver det lokale politiet i en pressemelding.

- Det at man gjorde et funn inne i ismaskina, førte til man bekymret seg for om substansen kunne være inne i bygningens vannsystem. Man tok derfor forholdsregler, forklarer politiet.

En mann hadde en ubuden gjest sittende fast i nesen sin. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Metamfetamin er et stimulerende rusmiddel som er svært likt amfetamin i virkning. Metamfetamin når imidlertid hjernen raskere enn amfetamin, og har en muligens kraftigere effekt, ifølge Store Norske Leksikon.

Ifølge Rusopplysningen kan krystallinsk metamfetamin («crystal meth») inntas på måter som kan gi svært raskt og intens rusvirkning og forhøyet risiko for avhengighet og psykose.

Bruk av stoffet medfører svært høy risiko for avhengighet.

METAMFETAMIN: Metamfetamin er et narkotisk stoff som er svært likt amfetamin i virkning. Det forekommer vanligvis i krystaller eller som et krystallinsk hvitt pulver. Foto: Shutterstock
METAMFETAMIN: Metamfetamin er et narkotisk stoff som er svært likt amfetamin i virkning. Det forekommer vanligvis i krystaller eller som et krystallinsk hvitt pulver. Foto: Shutterstock Vis mer

Stengte byens vann

For at ikke den metamfetamin-liknende substansen skulle forurense hele byens vannforsyning, besluttet byens ledelse å stenge av alt vann.

Vannet ble også stengt i motellbygningen for å beskytte de som fortsatt bodde der.

- Vannverket i Portales har slått fast at byens vannforsyning ikke er blitt kontaminert som følge av denne substansen, opplyser politiet.

HANDLETUR: Kvinnen skal bare sette handlevognen tilbake når en mann stikker henne med sprøyte. Video: Anne Arundel County Police, Maryland. Vis mer

Ingen arrestasjoner

Politiet har i ettertid gjennomført ytterligere tester av substansen, ved å bruke et håndholdt analyseapparat kalt TruNarc.

- Resultatene fra disse prøvene er usikre, opplyser de.

Politiet i New Mexico har blitt koblet inn i saken, og de håndterer nå den potensielle farlige situasjonen, heter det i pressemeldingen.

Foreløpig er det ikke gjort noen arrestasjoner i saken, og saken er fremdeles under etterforskning. Politiet understreker også at vannet i byen er blitt testet, og er helt trygt å drikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer