«Skrue» beskyttes av væpnet politi på sykehuset

Klappjakt på 32-åringens mange fiender i natt.

HOLDER VAKT: Bevæpnede politifolk voktet i natt akuttmottaket ved Ullevål sykehus etter skuddene mot 32-åringen i Oslo. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
HOLDER VAKT: Bevæpnede politifolk voktet i natt akuttmottaket ved Ullevål sykehus etter skuddene mot 32-åringen i Oslo. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt midnatt var ennå ingen tatt etter drapsforsøket mot den 32 år gamle mannen som kalles «Skrue» i Oslos kriminelle miljøer.

- Ingen er pågrepet, vi jobber utover natta med flere vitneavhør, opplyste vaktleder ved Kriminalvakta til Dagbladet i natt.

32-åringen ble skutt sju ganger i blant annet i brystet, men overlevde likevel det tilsynelatende godt planlagte angrepet ved Jordal idrettsanlegg. Der vitnet kulehull gjennom vinduet på førersida av mannens hvite Mercedes om at han raskt kunne ha mistet livet.

Holder vakt Politiet jakter i natt på flere gjerningsmenn, etter at vitner så flere menn løpe til en ventende fluktbil på Jordal. Politiet tror de bevæpnede mennene kan ha ventet på offeret ved den mørklagte parkeringsplassen:

- Dette er en av teoriene vi jobber etter. Det er jo en grunn til at han var der han var, og at gjerningsmannen var der, sa vaktleder Kjell Aasheim ved Krimvakta til Dagbladet tidligere i kveld.

På Ullevål sykehus holdt i natt bevæpnede politifolk vakt ved inngangen til akuttmotaket og kontrollerte alle som kom inn. En rekke bekymrede venner av 32-åringen oppsøkte tidligere i kveld sykehuset for å vise sin støtte, blant dem var personer tilknyttet B-gjengen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer