Donald Trump:

Skryter av vaksinen

I et nytt intervju skryter ekspresident Donald Trump av coronavaksinen, og svarer om muligheten for at han stiller som presidentkandidat i 2024.

TRUMP: Ekspresident Donald Trump hyller coronavaksinen i et nytt intervju. Her på CPAC-konferansen i februar. Foto: AP Photo / John Raoux / NTB
TRUMP: Ekspresident Donald Trump hyller coronavaksinen i et nytt intervju. Her på CPAC-konferansen i februar. Foto: AP Photo / John Raoux / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med Fox News natt til onsdag norsk tid hyller USAs tidligere president Donald Trump vaksinene mot covid-19.

Under intervjuet spurte Fox News reporter Maria Bartiromo om Trump ville anbefale sine tilhengere å ta vaksinen.

- Det ville jeg, svarte Trump, og la til:

- Jeg vil anbefale den, og jeg vil anbefale den til de mange menneskene som ikke vil ta den. Og mange av de stemte tydeligvis på meg.

- En flott vaksine

Det er den tydeligste anbefalingen ekspresidenten har kommet med siden han forlot Det hvite hus i januar, og bosatte seg i Florida.

Amerikanske medier har den siste tida omtalt meningsmålinger som viser at republikanske menn, som støtter Trump og republikanerne, er blant USAs største vaksineskeptikere.

Trump understrekte i intervjuet at det er opp til hver enkelt å velge om man vil ta en vaksine mot covid-19.

- Men igjen, vi har våre friheter, og vi må leve etter dem. Og jeg er også enig i det. Men det er en flott vaksine. Den er trygg, og det er noe som faktisk fungerer, fortsatte han.

USAs nåværende president Joe Biden oppfordrer stadig amerikanerne til å vaksinere seg mot covid-19, og nå gjør altså Trump det også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer