Skudd avfyrt i Oslo

Politiet søker etter en gjerningsperson etter at skudd ble avfyrt i Maridalsveien natt til torsdag.

SKUDD AVFYRT: Ett eller flere skudd har blitt avfyrt i Maridalsveien i Oslo, nord for Alexander Kiellands plass. FOTO: Tipser
SKUDD AVFYRT: Ett eller flere skudd har blitt avfyrt i Maridalsveien i Oslo, nord for Alexander Kiellands plass. FOTO: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet.no

(Dagbladet): - Jeg kan bekrefte at en person har avfyrt ett eller flere skudd, men mot hva eller hvem, vet vi ikke. Vi har ikke funnet noen skadde, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har flere patruljer som søker etter en gjerningsperson i området.

- Det har blitt avfyrt skudd på åpen gate, men om det er skutt i lufta, mot ei dør eller mot en personer, vet vi ikke, sier Stokkli.

Politiet har funnet tomhylser i gata, like ved krysset Maridalsveien og Sagveien. De tror at det er blitt brukt et enhåndsvåpen, men om det er snakk om pistol eller en revolver, vet de ikke.

Bilder fra stedet viser at politiet har sperret deler av Maridalsveien for trafikk. Et vitne forteller til Dagbladet at det ble avfyrt tre skudd like før midnatt, og forteller at minst ti politibiler er på stedet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.40.

Alvorlig skadd i slåsskamp

Politiet rykket også til en slåsskamp utenfor en pub i Hammerfestgata ved Carl Berners plass ikke lenge etterpå. En person ble alvorlig skadd i hodet etter å ha blitt slått av en annen person som, ifølge vitner, skal ha hatt en pistol. Ingen skudd ble avfyrt, skriver politiet på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer