Skudd avfyrt inne på politivakten i Stavanger

Ingen skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kveld ble det avfyrt ett skudd inne på politivakten i Stavanger. Det forteller politiet i en pressemelding.

Hendelsen inntraff klokka 22.16.

Det som skjedde var at en 24 år gammel mann hoppet over skranken i politihuset i Stavanger, og det oppsto deretter et basketak mellom mannen og to politibetjenter.

24-åringen fikk så avfyrt et skudd med et av politiets tjenestevåpen, men ingen ble skadet.

- Da døren åpnet seg løp 24-åringen inn i foajeen og hoppet over skranken. Det oppstof med en gang et basketak mellom mannen og politibetjenten som satt bak skranken. Sekunder senere har politibetjenten, som er kledd i sivilt, også hoppet over skranken, for å overmanne 24-åringen, sier jourhavende jurist Marit Aurdal i pressemeldingen.

- Mens basketaket foregår klarer 24-åringen å få en finger ned i hylsteret til politibetjenten, og løsner ett skudd mens våpenet fremdeles er i hylsteret. Skuddet treffer ingen. Politibetjentene klarer å overmanne 24-åringen, sier hun videre.

Mannen, som er kjent av politiet fra tidligere, er nå pågrepet og satt i arrest. Mannen er norsk statsborger og bosatt i Rogaland.

Operasjonsleder Trygve Ravndal i Rogaland politidistrikt har ingen flere opplysninger da Dagbladet snakket med ham litt før 03.30 natt til onsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer