Skudd avfyrt inne på politivakten i Stavanger

Ingen skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag kveld ble det avfyrt ett skudd inne på politivakten i Stavanger. Det forteller politiet i en pressemelding.

Hendelsen inntraff klokka 22.16.

Det som skjedde var at en 24 år gammel mann hoppet over skranken i politihuset i Stavanger, og det oppsto deretter et basketak mellom mannen og to politibetjenter.

24-åringen fikk så avfyrt et skudd med et av politiets tjenestevåpen, men ingen ble skadet.

- Da døren åpnet seg løp 24-åringen inn i foajeen og hoppet over skranken. Det oppstof med en gang et basketak mellom mannen og politibetjenten som satt bak skranken. Sekunder senere har politibetjenten, som er kledd i sivilt, også hoppet over skranken, for å overmanne 24-åringen, sier jourhavende jurist Marit Aurdal i pressemeldingen.

- Mens basketaket foregår klarer 24-åringen å få en finger ned i hylsteret til politibetjenten, og løsner ett skudd mens våpenet fremdeles er i hylsteret. Skuddet treffer ingen. Politibetjentene klarer å overmanne 24-åringen, sier hun videre.

Mannen, som er kjent av politiet fra tidligere, er nå pågrepet og satt i arrest. Mannen er norsk statsborger og bosatt i Rogaland.

Operasjonsleder Trygve Ravndal i Rogaland politidistrikt har ingen flere opplysninger da Dagbladet snakket med ham litt før 03.30 natt til onsdag.