Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skudd avfyrt mot boligblokk i Oslo

Ingen skal være såret. Væpnet politi rykket ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Ved 5.20-tiden søndag morgen fikk politiet melding om at skudd var avfyrt i Dælenggata ved Carl Berner i Oslo.

- Vi kan bekrefte at det er blitt avfyrt skudd, men ingen skal være skadd, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad til Dagbladet.

Hjulstad bekrefter at væpnet politi er på åstedet, men ingen er ennå pågrepet.

Etter det Dagbladet erfarer skal det ha blitt avfyrt skudd mot en inngangsdør i Dælenggata. Dette blir i 06.30-tida bekreftet av politiet gjennom nyhetsbyrået NTB.

- Det er blitt skutt med en hagle. Skuddene var rettet mot et vindu i en inngangsdør i en boligblokk. Så vidt vi vet er ingen blitt skadd, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

— En hvit kassebil er blitt sett kjørende bort fra åstedet. Dette kan være gjerningsmannen. Vi leter fortsatt, sier han i 06.30-tida.

Da Dagbladet snakket med operasjonssentralen klokka 08.10 sier operasjonsleder Hilde Walsø at sporet ikke førte noe sted.

- Ingenting ble funnet, og operasjonssentralen anser seg ferdig med saken. Det drives ikke lengre et aktivt søk. Grønland politistasjon vil følge opp saken, sier Walsø.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media