Skudd avfyrt mot leilighet i Sandefjord

Én person er pågrepet.

STOPPET BIL Like før klokka 17.30 stanset politiet en svart BMW ved Bommestad i Larvik kommune. Denne bilen skal ha blitt sett i nærheten av stedet der det ble skutt. Politiet tok hånd om to menn som satt i bilen.

- Vi forsøker fortsatt å skaffe oss oversikt over det som har skjedd. Det er ikke kjent for oss at det er noen i bilen som skjøt mot leiligheten. Vi undersøker nå BMW-en, sier politiadvokaten til NTB. Foto: GEIR ERIKSEN/DAGBLADET
STOPPET BIL Like før klokka 17.30 stanset politiet en svart BMW ved Bommestad i Larvik kommune. Denne bilen skal ha blitt sett i nærheten av stedet der det ble skutt. Politiet tok hånd om to menn som satt i bilen. - Vi forsøker fortsatt å skaffe oss oversikt over det som har skjedd. Det er ikke kjent for oss at det er noen i bilen som skjøt mot leiligheten. Vi undersøker nå BMW-en, sier politiadvokaten til NTB. Foto: GEIR ERIKSEN/DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):- Vi har pågrepet den person som vi mener er den som har skutt mot vinduet. Vi mener at det har sammenheng med at han kjente de i leiligheten. Han hadde selv noen skader, sier jourhavende jurist, Rina Stokke, til Dagbladet.

Politiet tror mannen avfyrte et skudd som gikk gjennom en glassrute i leiligheten i en blokk ved Jernbaneplassen i byen. Det ble meldt fra om hendelsen klokka 16.50, skriver NTB.

Mann var skadet - Mannen er siktet for å ha skutt på offentlig sted og for skadeverk. Vi har ikke funnet noe våpen. Mannen har noen skader. Vi forsøker å finne ut hvem som var i leiligheten og har grunn til å tro at han som skjøt, kjente dem som bodde der. Siktede er ennå ikke avhørt, sier jourhavende jurist Rina Stokke i Vestfold politidistrikt til NTB.

Like før klokka 17.30 stanset politiet en svart BMW ved Bommestad i Larvik kommune. Denne bilen skal ha blitt sett i nærheten av stedet der det ble skutt. Politiet tok hånd om to menn som satt i bilen.

- Vi forsøker fortsatt å skaffe oss oversikt over det som har skjedd. Det er ikke kjent for oss at det er noen i bilen som skjøt mot leiligheten. Vi undersøker nå BMW-en, sier politiadvokaten.

Ifølge vitner på stedet skal det også ha dukket opp en person som var knivstukket på legevakten i Sandefjord. De to som er arrestert settes i forbindelse med knivstikkingen, skriver NRK.

Dagbladet.no kommer snart med mer.