Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skudd avfyrt mot skole i Sveio

Væpnede politistyrker har sperret av stort område.

SKUDD AVFYRT: Væpnet politi rykket ut da de fikk melding om fem skarpe skudd i Sveio sentrum. Foto: Tor Andre Johannessen
SKUDD AVFYRT: Væpnet politi rykket ut da de fikk melding om fem skarpe skudd i Sveio sentrum. Foto: Tor Andre Johannessen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har sperret av et stort område ved Vigdartun i Sveio sentrum etter at det ble avfyrt fem skudd, melder Haugesunds Avis.

- Vi fikk i 14-tida melding om at det hadde blitt hørt fem skudd i Sveio sentrum. Vi rykket ut for å undersøke dette nærmere, og så langt har vi konstatert at det er skader i et busskur, hullskader i et vindu på en skole, i tillegg til at en parkert bil har blitt truffet, sier operasjonsleder Svein Sørensen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

- Det er ingen personskader, og det har altså ikke blitt skutt mot folk. Ingen har gitt uttrykk for å ha blitt truet, sier Sørensen videre.

- Slik vi ser det er dette skadeverk trolig utført med et skytevåpen. Vi har ingen mistenkte, men vi undersøker nå et hus som ligger i nærheten for å sjekke om skuddene kan ha kommet derfra.

Politiet har også fått opplysninger om at en bil skal ha kjørt avgårde fra åstedet.

- Vi driver nå etterforskning på hva som skjedde og hvem som står bak.