BEVÆPNEDE VAKTER: Det ble plassert ut vakter på flyplassen etter at det kom advarsler om terrorangrep. Foto: AFP/Scanpix
BEVÆPNEDE VAKTER: Det ble plassert ut vakter på flyplassen etter at det kom advarsler om terrorangrep. Foto: AFP/ScanpixVis mer

Skudd avfyrt på flyplass i Delhi

- Ikke noe terrorangrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): BBC og Times of India meldte i dag at seks personer var skutt på Indria Ghandi-flyplassen i Delhi, med henvisninger til kilder ved flyplassen.

De har nå justert meldingen til at det er blitt hørt to høye, skarpe lyder på flyplassen, og at de nå etterforskes.

Nyhetsbyrået AP melder at politiet betegner saken som en «mindre hendelse», og at ingen skal være drept. Politiet opplyser at sikkerhetsstyrker stormet til flyplassen etter det som hørtes ut som skyting, men ingen skal være skadet.

Politiets talskvinne Rajan Bhagat sier at en rekke skudd skal ha blitt avfyrt, men ingen har blitt sett med skytevåpen.

- Det har ikke vært noe angrep mot flyplassen, sier hun ifølge AP.

Tidligere i dag ble det kjent at indiske myndigheter har mottatt advarsler om mulige luftangrep i samme stil som 11. september-angrepene.

Det førte til full beredskapsalarm for å forhindre eventuelle flykapringer, og flyplassene i samtlige store indiske byer har iverksatt tiltak. Ifølge indisk TV skal trusselen være framsatt i en e-post av gruppa Deccan Mujahideen, den samme som hevder de sto bak angrepene i Mumbai i forrige uke.