Skudd avfyrt på «Redneck Beach Party»

En mann i 40-åra er pågrepet og siktet etter å ha avfyrt vådeskudd inne i en bobil på en strandfest i Hønefoss i går kveld, melder politiet.

SKUDD: Vådeskuddet ble avfyrt på en strandfest i Hønefoss. Ingen skal ha blitt skadet, men bobilen på bildet fikk et skudd gjennom frontruta. Foto: Ole Edvin Tangen
SKUDD: Vådeskuddet ble avfyrt på en strandfest i Hønefoss. Ingen skal ha blitt skadet, men bobilen på bildet fikk et skudd gjennom frontruta. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Hanne McBride, mediesjef i Discovery Networks Norway, bekrefter til Dagbladet at skuddet ble avfyrt i forbindelse med produksjonen av tv-serien «Norske Rednecks». Hun opplyser at det nå er en politisak.

Seint fredag kveld ble det avfyrt et vådeskudd inne i en bobil på en strandfest «Redneck Beach Party» på Røsholmstranda utenfor Hønefoss. Det skarpe prosjektilet gikk ut av frontruta på bobilen og inn i en campingvogn som var plassert foran.

Rundt 400 personer skal ha vært til stede på campen da skuddet ble avfyrt. Ingen personer ble skadd av skuddet.

En mann i 40-åra ble pågrepet og kjørt i arrest. Han er nå siktet, ifølge Sør-Øst politidistrikt.

Operasjonsleder Erik Gunnerød bekrefter overfor Dagbladet at de fikk inn en melding fredag kveld om en episode hvor det skal ha blitt avfyrt skudd.

- Det er snakk om to personer som skal ha havna i klammeri med hverandre, sier han og legger til at de fikk kontroll på personene like etterpå.

Stemningen skal, ifølge politiet, ha vært amper da de kom fram på stedet.

- Ble avfyrt ved et uhell

Arrangør av «Redneck Beack Party», Per Andreas Christiansen, bestrider derimot overfor Dagbladet at det var krangling mellom disse to i forkant av hendelsen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer