Skudd avfyrt under slagsmål

Politiet avhører en mann som ble knivstukket under et slagsmål i Oslo i kveld. Det skal ha blitt avfyrt skudd under slåsskampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble brukt både jernstenger og våpen under et slagsmål nederst i Bogstadveien i Oslo i kveld. Ifølge vitner, skal en gjeng ha angrepet flere personer i krysset Bogstadveien-Professor Dahls gate.

- Vi har funnet en tomhylse og blod på stedet, men har ikke mistenkte, opplyser operasjonsleder Finn Finkelsen i Oslo politidistrikt.

Stikkskader

Politiet fikk inn meldingen klokka 18.04.

- Foreløpig vet vi ikke om dette er et gjengslagsmål. Vi vet bare at to personer møtte opp på Volvat i Oslo med stikkskader. Den ene av dem er kjørt til Ullevål sykehus, forteller operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Finn Finkelsen, til Dagbladet.no.

Den andre mannen hadde forsvunnet fra den private klinikken før politiet dukket opp. Ingen av mennene skal være alvorlig skadd, melder Finkelsen.

Politiet har hatt en kort samtale med mannen som ligger på Ullevål sykehus. Mannen skal til avhør i løpet av kvelden.

Mange vitner

Politiet vet foreløpig ikke hvor mange som var involvert i slagsmålet. Alle stakk av fra åstedet før politiet dukket opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer