<strong>FRAKTET VEKK:</strong> Her blir den franske skuespilleren Daniel Auteuil og østerrikske Christoph Waltz evakuert etter at det ble avfyrt skudd under et tv-intervju i Cannes i kveld. Foto: Loic Venance / AFP Photo
FRAKTET VEKK: Her blir den franske skuespilleren Daniel Auteuil og østerrikske Christoph Waltz evakuert etter at det ble avfyrt skudd under et tv-intervju i Cannes i kveld. Foto: Loic Venance / AFP Photo Vis mer

Skudd avfyrt under tv-intervju med Christoph Waltz

Publikum flyktet fra studio i panikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det brøt ut panikk i Cannes i kveld da det ble avfyrt skudd mot en tv-scene under et intervju med den østerrikske skuespilleren Christoph Waltz.

Waltz ble intervjuet i det franske nyhetsprogrammet Le Grand Journal da noen begynte å skyte, og den kjente skuespilleren ble raskt fraktet vekk fra scenen av sikkerhetsvakter.

Resten av publikum hastet ut av det midlertidige studioet, som var satt opp utendørs i forbindelse med filmfestivalen.

Et videoklipp som viser den dramatiske hendelsen er lagt ut på YouTube.

Du kan ikke høre skuddene i videoen, men ifølge vitner var det en mann som skjøt ut i lufta. Mannen er nå pågrepet av politiet, og ingen personer ble skadd.

Tidligere i dag ble smykker og diamanter til en verdi av seks millioner kroner meldt stjålet fra et hotellrom i Cannes, hvor filmfestivalen er i full gang.

Juvelene er av det sveitsiske merket Chopard, opplyser en politikilde anonymt til nyhetsbyrået Reuters. Sikkerhetsskapet diamantene ble stjålet fra ble revet ut av veggen, ifølge fransk politi.

Diamantene som ble stjålet, skulle lånes ut til filmstjerner på festivalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer