Skudd mot familie i Bærum

15 til 20 skudd ble avfyrt mot et bolighus i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er avfyrt skudd mot et hus. Det er hull i stuevinduet, og vi har funnet noen prosjektiler i stua. I tillegg er det skutt mot en bil parkert på utsida av huset. Der har kuler gått inn gjennom frontruta og panseret, sier operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til dagbladet.no.

Bilen som det ble skutt mot, er ikke registrert på familien i huset, men på Shibsted-arvingen Harald Stian Undrum, som tidligere er dømt for uaktsomt heleri i forbindelse med penger han mottok fra David Toska.

Moren og de to barna i huset var i andre etasje under skytingen, mens faren var i første etasje, der skuddene traff.

I følge politiet i Asker og Bærum politidistrikt ble det løsnet et sted mellom 15 og 20 skudd mot huset. Bevæpnet politi står nå vakt på stedet for å hindre eventuelle nye besøk av gjerningsmennene.

- Vi har kalt ut ekstra mannskaper som sikkerhet for familien, sier Grandalen.

Ingen ble skadd, og politiet vet heller ikke noe om hva som er årsaken til skytingen.

- Nei, vi kan ikke si noe om motivet bak dette. Fornærmede har ikke kommet med noe informasjon som kan belyse hendelsen. Han stiller seg ganske uforstående til det hele, sier Grandalen.

Krimteknikere har sikret seg spor på stedet, siden hendelsen ble rapportert kvart på ett i natt. Men politiet har så langt ingen opplysninger om gjerningsmenn og biler som er observert i området.

HULL I STUEVINDUET: Mellom 15 og 20 skudd ble avfyrt mot huset, og flere gikk inn i stua. Foto: Scanpix
HULL I STUEVINDUET: Mellom 15 og 20 skudd ble avfyrt mot huset, og flere gikk inn i stua. Foto: Scanpix Vis mer