«Skudd» mot VIF-buss var trolig flasker

Det var trolig flasker som ble kastet mot en buss med Vålerenga-supportere etter kampen mot Rosenborg lørdag kveld, og ikke skudd som ble avfyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim: Bussen med VIF-supportere i festhumør kjørte sørover langs E6 og var om lag fem kilometer sør for Støren da en hvit Peugeot 405 kjørte opp på siden av bussen like før klokken 23.

En person som hang ut av bilvinduet skulle ha skutt mot bussen, og truffet den ytterste ruta på et av sidevinduene. Ingen ble skadd.

Politiet identifiserte de involverte ved hjelp av et videoopptak fra en bensinstasjon, og bileieren kontaktet søndag morgen politiet.

- Vi har vært i kontakt med bileieren, og han avviser at det har blitt skutt fra bilen, opplyser operasjonsleder Leif Birger Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Han opplyser at det oppsto en krangel mellom Vålerenga-supporterne og lokale ungdommer på Støren.

- Bileieren har forklart at han kjørte forbi bussen mens en av passasjerene hans kastet flere flasker mot bussen. Det er flere ting som tyder på at det var flasker som ble kastet, og ikke skudd som ble avfyrt, sier Berglund.

Lensmannen i Midtre Gauldal skal mandag etterforske saken som skadeverk. (NTB)

KNUSTE ROSENBORG: Vålerenga vant tippeliga-kampen mot Rosenborg 4-1, men supporterne i bussen havnet i bråk på vei hjem. Her er VIF's Steffen Iversen i duell med RBK's Ørjan Berg.