Skuddet som satte punktum for det brutale gjengoppgjøret

En tilfeldig mann mistet livet. Drapet satte foreløpig punktum for gjengoppgjøret i Oslos underverden.

FATALT: Politiet mener den polske mannen som ble skutt på Bjørndal i Oslo var et tilfeldig offer som prøvde å hjelpe til med en fastkjørt bil. Foto: Lars Eivind Bones, Dagbladet.
FATALT: Politiet mener den polske mannen som ble skutt på Bjørndal i Oslo var et tilfeldig offer som prøvde å hjelpe til med en fastkjørt bil. Foto: Lars Eivind Bones, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den polske mannen i 30-åra ante trolig ikke hva som kom. Skuddet fra maskinpistolen var dødelig. Blodet farget snøen rød. Ved et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo ble han livstruende skadd en marsmorgen i fjor. Livet sto ikke til å redde.

Skuddet var bare det siste av mange i hovedstadens gater den vinteren. Konflikten mellom flere tidligere sentrale skikkelser fra B-gjengen hadde spisset seg til.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer