Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skuddrama på kjøpesenter

Minst seks skadd i Tacoma i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Minst seks mennesker ble skadd i en skyteepisode på et kjøpesenter utenfor Tacoma i delstaten Washington i nordvestlige USA søndag. Èn er fortsatt kritisk skadd og to ble sendt til sykehus med mindre skader, skriver CNN.com.

En mistenkt har blitt arrestert i forbindelse med skytingen. Han blir anklaget for å ha skutt på seks mennesker med et halvautomatisk våpen.

Gjerningsmannen hold tre gisler fanget i en musikkforretning i tre timer.

Politiet klarte å inngå forhandlinger med våpenmannen, og etter tre timer overga han seg. De tre ansatte som ble holdt som gisler kom uskadd fra hendelsen.

Skytingen begynte i tolvtida lokal tid, og var lenge etterpå folk inne i kjøpesenteret, sier en talsmann for brannvesenet i Tacoma til CNN.

- Det er politifolk på hvert hjørne her, sier et annet øyenvitne.

SPESIALSTYRKE: Et SWAT-team ble satt inn for å pågripe den mistenkte etter skuddrama på et kjøpesenter utenfor Tacoma i delstaten Washington søndag.
HOLDT TRE GISLER: Den mistenkte holdt tre gisler fanget i en musikkforretning på kjøpesenteret. Politiet jobbet iherdig på utsiden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!