Skuddrama på utested i Oslo sentrum i natt: - Stoler, bord og glass fløy gjennom lufta

Fire personer er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse. En av dem for å fyrt av flere skudd mot utestedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Minst to skudd ble løsnet mot et utested i Grensen i Oslo sentrum i natt. Et slagsmål i et gjengrelatert miljø i Oslo, førte til paniske tilstander inne på utestedet.

- Det har flydd noen bord, stoler og glass gjennom lufta. Og mest trolig er det avfyrt to skudd mot baren, sier Jon Rune Lander ved krimvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Fire personer er pågrepet og sitter nå i avhør hos politiet. En av dem mistenkes for å stå bak skytingen.

- Alle fire er over 30 år, med norsk statsborgerskap men utenlandsk opprinnelse. Vi vet ikke hva som har utløst dette, men de er i et gjengmiljø tilhørende i Oslo, sier Lander til Dagbladet.

- Gjengkonflikt Skytingen skjedde utenfor utestedet Mona Lisa i Grensen i Oslo sentrum. Og slåssingen skal også ha foregått inne på stedet.

- Seks-sju personer løp fra stedet. Én skadd person er sendt til Ullevål sykehus, mens tre er lettere skadd, sa innsatsleder Lisa Dunham til Dagbladet rett etter klokka 03.

Væpnet politi rykket ut og sperret av et område etter politiet ble oppmerksom på hendelsen klokka 01.30 i natt. Politiet opplyser at de ønsker å komme i kontakt med personene som flyktet fra stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.