Skuddveksling med sørkoreansk soldat som drepte fem medsoldater

Søker langs grensa mot Nord-Korea.

SØKER: Sør-koreanske soldater i Goseong søker etter mannen som drepte fem av sine medsoldater. Foto: REUTERS / Hwang Gwang-mo / Yonhap / NTB scanpix
SØKER: Sør-koreanske soldater i Goseong søker etter mannen som drepte fem av sine medsoldater. Foto: REUTERS / Hwang Gwang-mo / Yonhap / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sørkoreanske soldater har klart å spore opp soldaten som lørdag drepte fem medsoldater og såret sju andre ved grensen til Nord-Korea.

Det sørkoreanske forsvaret innledet en storstilt jakt på soldaten langs den strengt bevoktede grensa mot nord etter skytedramaet lørdag kveld.

Søndag klarte de å spore opp soldaten og havnet etter hvert i en intens skuddveksling med ham. Det er ikke kommet meldinger om han fortsatt er på frifot, om han er blitt pågrepet eller om han er drept eller såret etter skuddvekslingen.

Gjerningsmannen tilhørte 22. infanteridivisjon og var stasjonert i den vestlige Gangwon-provinsen. Ofrene tilhørte samme enhet. Motivet for skytingen er ikke kjent.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer