DREPT: Den fillipinske skuespilleren Kirk Abella. Foto: AP Photo/Abella Family
DREPT: Den fillipinske skuespilleren Kirk Abella. Foto: AP Photo/Abella FamilyVis mer

Skuespiller drept da han spilte drapsmann

Misforståelse fikk fatale følger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En misforståelse på et britisk filmsett i Filippinene fikk fatale følger da en sikkerhetsvakt trodde han skøyt mot en ekte raner.

Sikkerhetsvakten Eddie Cuizon, som hevder han ikke var klar over filminnspillingen, skøyt skuespiller Kirk Abella i ryggen med et håndvåpen, skriver Daily Mail.

Skadene drepte den 32-år gamle skuespilleren.

Cuizon skal ha havnet midt i innspillingen av en scene hvor Abella spiller drapsmann på motorsykkel, da han misforstod situasjonen totalt.

Hadde blitt advart mot væpnede menn
Den 51-år gamle sikkerhetsvakten skal, ifølge Daily Mail, ha fortalte politiet at han hadde blitt advart mot bevæpnede menn i gatene som var ute etter å drepe.

Cuizon skal også ha fortalt politiet at han prøvde å nærme seg de to bevæpnede mennene da de spant avgårde på motorsykler.

Den tragiske hendelsen skjedde på Cebu, nord i Filippinene under innspillingen av den britiske filmen «Going Somewhere». Flere lokale skuespillere var med i scenen, hvor det ble brukt falske plastpistoler.

Varsler om at det skulle være en filminnspilling med voldelige scener den natten skal ha blitt sendt ut på forhånd. Regissør Alan Lyddiard hadde arrangert politiassistanse og trafikkontroll.

Cuizon var ansatt hos et privat firma og hadde ansvar for å passe på landsbyen på natterstid. Han skulle egentlig ikke bære våpen.

Den lokale politisjefen Alexis Relado sier til Daily Mail at Cuizon vil bli siktet for drap.

SØSTER I SORG: Ingrid Ehavez viser et bilde av sin avdøde bror, Kirk Abella. Foto: EPA/-
SØSTER I SORG: Ingrid Ehavez viser et bilde av sin avdøde bror, Kirk Abella. Foto: EPA/- Vis mer